L'ESSENTIEL HEIST OP DEN BERG


Verzorging en voeding die doen stralen

Hallo, ik ben Katja. Enthousiaste huidexpert, gedreven voedingscoach, founder van L'Essentiel en mama van Norah. Na 10 jaar als schoonheidsspecialiste schoof ik de gelnagels aan de kant en koos ik voor mijn passie. Ik schreef me in voor opleidingen tot huidtherapeut en voedingsconsulent. Waarom? Ik wil anderen van binnenuit helpen stralen. Door in te zetten op natuurlijke huidverzorging en gezonde voeding, wil ik de beste versie van hen naar buiten brengen.

Aangepaste producten en natuurlijke ingrediënten

Ik begrijp volledig hoe het voelt om met een minder mooie huid rond te lopen. Van veel te dure producten, over de huisarts, tot de dermatoloog: been there, done that. Als huidexpert leerde ik hoe tal van verzorgingsproducten meer kwaad doen dan goed. Daarom stak ik de handen uit de mouwen en begon ik mijn eigen huidproducten samen te stellen. Totdat ik RainPharma ontdekte. Een op-en-top Belgisch merk van biologische huidverzorgingsproducten, dat mijn hart én huid veroverde met natuurlijke ingrediënten.

Persoonlijke begeleiding door powerduo

L'Essentiel is een tweekoppig team, dat van natuurlijke huidverzorging haar visitekaartje heeft gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat mijn klanten enkel het beste verdienen. Daarom begeleid ik hen met eerlijk huidadvies én houd ik steeds een vinger aan de pols. Nieuwe dagcrème gekocht? Dan check ik even om te horen of je echt tevreden bent. Want andere mensen laten shinen, daar krijg ik energie van.